tiistai 6. heinäkuuta 2010

Lomalla laiskottaa


Sitä luulis, että lomalla päivittäis entistä ahkerampaan blogia, mutta toisin on käynyt. Lomaa on takana kohta 1,5 vkoa ja yks päivitys tehty sinä aikana :D Eipä kyllä olla sen suuremmin treenailtukaan kun mamma on maannut kaikki päivät rannalla kärventämässä itteään ;)

Eilen oltiin karsintoihin lähtevien treeneissä tsaukkilassa, pistettiin veto pystyyn siitä kuka suorittaa radan vähimmillä virheillä ja nopeiten, jotta saadaan hiukan painetta mukaan. Muhun se ainakin kummasti tepsi vaikkei potti kovin suuri ollutkaan. Ekalla yrityksellä onnistuin hutiloimaan ohjauksessa sen verran että saatiin kaksi kieltoa ja vielä samanlaisissa kohdissa. Tokalla kierroksella taas tuli yks rima alas. Muuten ihan onnistuneet ja hyvät treenit, näitä tarvitaan lisää! Cindyki pääsi Mirvan kanssa tekemään radan ku Koda oli käynyt Piiralla. Cindy meni tosi hienosti ja jopa puomin kontakti oli suht hyvä. Mirva vaan ei oikeen osannut vanhaa rouvaa käskyttää tarpeeks tiukasti ;) Kun pyörät lähtee pyörimään niitä ei ihan heti pysäytetä :D Lauantaina Cindy pääsee starttaamaan yhden kisan Tsaulla vanhuuspäivien iloksi :)

Tänään taas otettiin suunta kohti Forssaa ja lähdettiin Anun ja Anun lauman kanssa treenaamaan. Eli käytiin siis moikkaamassa sukulaisia, Noomi-äitiä, Diva-siskoa ja Maya-siskontyttöä. Tehtiin hiukan tokoa alkuun, Ricon kanssa haettiin seuraamiseen virettä, ruutua ja ohjatun noudon pitämistä. Ohjatun kapula treeni meni hyvin ja saatiin lisää vauhtia palautukseen, tällöin myös kapulan pureskelu unohtuu. Lisää vauhtia siis vaan! Toivon mukaan sama toimis tunnarilla. Paikallaanolot tehtiin Divan kanssa ja molemmat suju ihan hyvin. Kolmen minuutin paikkaistumisessa ei huomautettavaa, vire oli yllättävänki hyvä tai siis ilme tai keskittyminen mikä lienee. Makuu tehtiin 5 minuutin pitusena, muuten hyvä mutta jäi makaamaan tassu kropan alla ja piilosta palatessa oli kääntyny toiseen suuntaan.

Lisäksi tehtiin taas uusi aluevaltaus kun Anu opasti meille esineruudun treenaamista. Tallattiin alue ja tehtiin Ricon kanssa muutama toisto niin että lelu vietiin joko yhdessä tai mun tai Anun viemänä takalinjan läheisyyteen ja lähetettiin Rico etulinjalta hakemaan. Lähti muuten hiukan lujaa hakemaan esinettä ja löysi ilman ongelmia :D Palautus ehkä sais olla hiukan nopeempi, leikkii yksin esineellä matkalla mun luo. Mutta kyllä oli poitsu innoissaan uudesta tempusta, tätäkin pitää tehdä lisää kunhan saadaan jostain aikaa.

Cindy ei oikeen ymmärtäny esineruudun ideaa kun ei lähde itsenäisesti musta poispäin tekemään töitä kauheen helpolla vaan odottaa apuja. Lopulta käytiin kumminki ettimässä yhdessää esine ja vanhus oli tosi ilonen kun löysi keskeltä peltoa kivan repimislelun :)

Lopuks ajettiin vielä järvelle? uittamaan vesipetoja :) Oli muuten tooooosi lämmintä vettä, olis tehny mieli uimaan itekin. Kiitos Anulle ja hauvoille mukavasta päivästä, otetaan pian uudestaan :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti