perjantai 30. heinäkuuta 2010

Paluu arkeen


Neljän viikon loma on nyt lusittu ja tällä viikolla oli palattava takasin töihin ja arkeen. Kumma juttu miten se loma mennä livahtaa aina liian nopeasti ja jää sellanen olo ettei mitään ehtinyt lomalla tehdä, muuta kun maata rannalla tässä tapauksessa :D No onpahan ainakin hyvä rusketus muistona.
Viimiset 2 viikkoa ollaan otettu aina rennosti treenien suhteen, palauduttu karsinnoista. Karsintojen jälkeen ei ollut edes katottuna mitään kisoja saati ilmottauduttu mihinkään, nyt ei ole kiire mihinkään enää eikä stressiä mistään. MM-kisoihinkin on vielä sen verran aikaa, että niitä on turha sen enempää ajatella.
Sen verran ollaan kuitenkin jo valmistauduttu tuleviin koitoksiin, että kontaktit on otettu tehotreeniin. Oikeastaan joka kerta kun ollaan käyty hallilla viimisten viikkojen aikana ollaan tehty melkeen pelkästään kontakteja. Ja nyt ne näyttää aika hyvältä jo, ainakin kyyristely ja mun kyttääminen on vähentynyt ja vauhtiakin tullu ehkä hiukan lisää. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. A:n kanssa päätin aloittaa projektin Rico hyppää harjan yli, mutta hiukan on vielä hakusessa mikä viritelmä harjan päälle olis paras mahdollinen. Onnistuneita suorituksia on tämänkin suhteen onneks ollut vaikka välineet ei ehkä oo parhaat mahdolliset.
Tänään treenasin hiukan myös sheltti Piikun kanssa, tavoitteena opettaa kepit seuraavan viikon aikana varmoiksi sille sinä aikana kun se on mulla hoidossa. Eipä tarvii Riinan sitten ekoissa kisoissa toivon mukaan stressata sitä, että pujottelun kanssa tulisi ongelmia. Suurin haaste on saada viimisetkin välit suoritettua, muuten hakee tosi hyvin oikeen välin ja pujottelee hyvällä tyylillä. Lopussa jotenkin keskittyminen herpaantuu. Tehtiin Piikun kanssa myös hiukan rataa, tyttö oli oikeen pätevä. Seuraa tosi tarkkaan ohjausta eli kaikki täytyy viedä selkeästi loppuun asti. Irtoomista sais hiukan vahvistaa ja putkien ohitustilanteita treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti