tiistai 14. kesäkuuta 2011

Vapaus on alkanut!

tai no vapaus opiskelusta, mutta sen tilalle töitä 8h päivässä. Ai mikä kesäLOMA? katotaan jos sitä sais jonku viikon kerjättyä vapaaks myöhemmin kesällä, jotta jaksaa taas jatkaa opintoja syksyllä. Loppu aika Ruotsissa meni tiiviisti tenttiin lukien, joten ei ehditty n. kahteen viikkoon treenaamaan ollenkaan ja eka viikko Suomessa taas kaikennäköseen muuhun härdelliin.
Taukoa kertyi siis huimat kolme viikkoa ja siis treenaamisesta, kisoissa oltiin peräti kolmena päivänä viime viikolla tuplaa metsästämässä, jota ei kuitenkaan tullut joten tämän vuoden SM-kisat jää meiltä väliin. Asia on kuitenkin käsitelty vaikka aluksi tuntu olevan maailmanloppu. Asiaa tarkemmin mietittyäni totesin että nyt on koulu laitettu edelle viimisen puolen vuoden aikana ja agility jääny sijalle kaksi. Tiedän kuitenkin että mulla on ihan huippukoira ja päästään takuuvarmasti myöhemmin mukaan, meno on kuitenkin niin hyvää, pientä hiontaa niin taotaan nollia tiuhaan tahtiin!

Ja kyllä oli hienoa eilen käydä pitkästä aikaa treenaamassa kun on asiat laitettu tärkeysjärjestykseen, meillä oli ihan huippukivaa! :)) ja Rico oli tosi pätevä! Kyllä se oma mieliala on niiin iso asia kun harrastaa koiran kanssa. Cindy pääsi kans tekemään hiukan esteitä, veti kauheeta vauhtia kentälle ja kun päästin vapaaksi juoksi ympäri kenttää huutaen yksin <3 hän oli ihan onnessaan kun pääsi tekemään agilityä. Kaikki meni vähän sinne päin kun mummolla oli hiukkan kiire, mutta ei sen niin väliä, tärkeintä että hällä oli kivaa :)

Seuraavaksi kisataan juhannuksena perinteikkäästi Tuorlassa, missä vietetään koko juhannus hyvässä seurassa kisaten ja töitä tehden :)

1 kommentti:

  1. Moikka, mitä teille kuuluu? :)) Oletteko nyt koko kesän Suomessa? Ricolle ihan hurjasti paljon rapsutuksia <3

    T: Anu & Noomi & co

    VastaaPoista