maanantai 10. syyskuuta 2012

Pikapäivitys kesän tapahtumista

Kauan on pitänyt päivittää blogia kesän tapahtumista, alottanut pariin kertaa kirjottamisen ja taas tullut muuta niin eikös se taas jäänyt.
Tässä siis pikavedos siitä mitä ollaan ehditty touhuamaan!

Agilityn maajoukkuekarsinnat



Mikä FIILIS meillä oli koko kisojen ajan! Asennetta, vauhtia ja hienoja suorituksia, pienen pieniä virheitä, joita ilman olisi ehkä voinut irrota maajoukkuepaikka. Mutta en vois olla tyytyväisempi meijän yhteiseen tekemiseen, kaikki sujuu kuin vettä vaan :) Mun Riksa <3 p="p">Sijoitus yhteistuloksissa 11. pistemäärällä 108,3

Tässä finaalirata Royal Caninin kuvaamana:
http://www.youtube.com/watch?v=PPkCKnL2lKU&list=PL18EC8298C04C3196&index=32&feature=plpp_video

Muut karsintaviikonlopun videot löytyy meijän omalta kanavalta TheBCRico

Lisäksi Rico kävi kesän aikana kahteen otteeseen kisaamassa tokoa Julian kanssa. Toisessa kisassa tokopari onnistu keräämään runsaat 312,5p ja kunniapalkinnon! Ricolle siis toinen ykköstulos tokon EVL:stä Julian ohjaamana :) Yhtä vaille valioyksilö! Kiitos Julialle Ricon treenaamisesta ja kilpailuttamisesta, teijän tokoilua on hieno kattoa vierestä!
Tässä tyylinäyte seuraamisesta:
http://www.youtube.com/watch?v=d4fCEtLYkho

Agilityssä Riksan menestystaival on jatkunut myös karsintojen jälkeen ja ollaan plokkailtu ennästysmäärä nollavoittoja viime aikoina kisoista! :)
Viimeksi Örebrosta 3 voittoa 4 startista ;)

Kesän päätökseksi käytiin myös pienellä tunturivaelluksella (Jämtlands triangeln) Ruotsissa parin koulukaverin ja koiralauman kanssa, tässä muutama kuva reissulta:












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti