tiistai 2. lokakuuta 2012

Voihan toko

Toko ei oo mun juttu, tai ainakin mulla on siinä armottoman huonoa tuuria kisoissa, ei vaan onnistu ei :D

Käytiin paikallisen seuran kisoissa pyörähtämässä ja miten me taas onnistuttiin pilaamaan mahdollisuus ykköstulokseen, voi huokaisu.

Paikallaan istuminen: 10
- Ei moittimista, kesän treeni (siis Julian kanssa) tuotti tulosta tähän liikkeeseen selkeesti!
- Noin puoli minuuttia ennen ajan loppua tultiin kaikki pois piilosta kun erehdyttiin kuuntelemaan viereisen kentän liikkuria, hups :D

Paikallaan makuu: 10

Seuraaminen: 7
- Tosi vaihtelevaa, hienoa keskittymistä ja päinvastoin maan nuuskuttelua! yhdessä kohtaa kesken liikkeen. Kommenteissa, että istuu hitaasti ja vaihtaa asentoa (korjaa paremmin sivulle).

Zeta: 0
-Voi mua, kun oon palikka. Ihan täydellinen oikein asennoin, mutta käännyin sitten toiseenkin kertaan vasemmalle enkä oikeelle?! :O :D :D Mä en kestä. Ei siis muuten mitään vikaa, mutta käännyin väärään suuntaan ja tällä kertaa tuomari ei ollut niin reilu että ois antanu uusia liikkeen vaan meni nollille.

Luoksetulo pysäytyksillä: 7
- Muuttaa asentoa ja nuuskii kun kävelen kutsumispaikkaan,  hidas ja vino sivulletulo. Sivulletuleminen ei oo Ricon mielestä vaan kivaa.

Ruutu: 9
- Mun mielestä täydellinen, tuomarin huomautuksena, että hidastaa ite merkille.

Ohjattu nouto: 5
- Juoksee keskikapulalle?!, pysäytän ja lähetän hakemaan oikean puoleista. Hakee hienosti, mutta on taas hiukan varovainen kun ottaa suuhun kun käytössä painavat tavalliset noutokapulat eikä kevyet laipalliset kuten Suomessa. Hidas sivulletulo.
- Niin ja mikä parasta, mokaan ite taas! Silitän koiraa kun liike on jo alkanut..Voisko ne selkeemmin ilmasta koska se alkaa, jotta vois tietää miten kauan voi höpötellä koiralle turhanpäiväsiä.

Metalli: 0
- Pelleilee taas, eikä tuo edes viidennen käskyn jälkeen. Voi Riksa miks se on niin kauhea kapistus sun mielestä.

Tunnari: 7
- Haistelee hyvin ja ottaa varmasti oman, puree matkalla ja tulee hitaasti sivulle.

Kaukot: 6
- Ihan muissa maailmoissa kun liike alkaa, kaksoiskäsky maahan
- Vaihtaa ite seisomisesta istumiseen kun on liian pitkä tauko (tätä treenattu pariin kertaan kisan jälkeen ja tekee tosi helposti näin seisomisessa!)
- Liikkuu eteenpäin hiukan



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti