tiistai 21. syyskuuta 2010

Viikko enää lähtöön! :O

Taas on jäänyt päivittäminen, mukamas ollut niin kauhea kiire koko ajan :D
Tässä ollaan viimisen kuukauden aikana koitettu treenailla kovasti, tehty viimeistelytreenejä MM-kisoja varten parhaamme mukaan. Yllättävää kyllä vieläkään ei mitenkään erikoisemmin jännitä, ainakaan ite kisaaminen, ennemminkin matka stressaa mua. Jotenki jännittää sitä miten Rico matkasta selviytyy vaikka ei siinä mitään ihmeellistä pitäisi olla. Ja miten mä muistan pakata kaiken tarpeellisen mukaan ja miten saan kaikki mahtumaan? :D Mulla kun on tapana pakata puol omaisuutta mukaan pelkästään viikonloppureissuillekin, maajoukkueleirilläkin tais olla ainakin 3-4 kassia mukana ;) Täytyy kyllä sanoa, että elän unelmaani tällä hetkellä, en olisi ikinä voinut kuvitella mihin pikkumies mut veisi vielä agilityn parissa <3 It´s a dream come true <3 On se vaan niin paras! Mietityttää miten sitä voi koskaan saada toisen yhtä hyvän ja ihanan koiran?

Viimisen kuukauden aikana ollaan keritty treenailun lisäksi kisaamaankin, Lohjalla 21.8. oli 4 starttia, joista kaikki radat oli hienoja, mutta vaan yks puhdas nolla. Tällä nollalla ansaittiin viiminen agilityserti ja Ricosta tuli SUOMEN AGILITYVALIO!

Riinan tekemä hieno valiokakku :)

Käytiin myös tokokokeessa koittamassa onneamme, mutta samat ongelmat toistu. Miten sitä ei usko vaan aina yrittää uudestaan kerta toisensa jälkeen? Ehkä ne liikkeet pitäs oikeesti hioa kuntoon, ni vois olla mahdollisuudet ykköstulokseen hiukka paremmat :D Nyt kuitenkin vire oli musta hyvä, johtu luultavasti siitä, että kisat järjestettiin meijän omassa hallissa.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Saksan Riedeniin! Siellä nähdään ;)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut Suomen agilityvalion arvosta!!!
    Ja tsemppiä Saksan Riedeniin!!

    VastaaPoista