lauantai 10. syyskuuta 2011

Tuplavoitto tuntuu hyvältä!


Kuva: Sirpa Saari

Tänään kävästiin kisaamassa Väsbyssä, muutaman kymmenen kilsan päässä Uppsalasta, shelttijengin kanssa. Mukana siis Malin & Lovis sekä Elin & Vind, Tim, Elmer, ja mun "väärän rotuset". Mummo oli ihan intsinä ku sai istua takaluukussa Elinin shelttipoikien kanssa, siis kolme ihanaa miestä kokonaan hänen! ;)

Maksit alotti ja jollain ilveellä sain itteni hereille isolla kupilla kahvia (edellinen yö jäi vähän lyhyeksi). Tällä kertaa onneks kisat alko vasta klo 9.
Agilityrata näytti ennen rataantutustumista paljon mielenkiintosemmalta ku mitä se loppujen lopuksi oli, yks kohta oli vähän ahdas ja mietitytti miten Rico mahtaa pitää riman ylhäällä. Rima pysy ylhäällä, kuten kaikki muutkin rimat, ja kyseinen kohta meni yllättävän hyvin! Kepit oudon hitaat (tosin liukas nurtsi yön jälkeen) ja sama kontakteilla palo aikaa mut muuten hieno rata! Maaliin ilman virheitä ja tällä irtosi luokkavoitto!!

Hyppyradalla oli mielenkiintonen alotus, kahden hypyn "välistä" kepeille. Vaikutti vaikeelta, mutta loppujen lopuksi koirat ei kyllä nähneet näitä vääriä hyppyjä, joten virheitä ei tässä tainnu kauheesti tulla. Mahdottomalta kohdalta tuntu kuitenki 4. hyppy! Kepeiltä yhden hypyn kautta lyhyen putken suun (3m mitä Ruotsissa käytetään) ja ansaesteen ohi samasen putken takana olevalle hypylle! Ja eikä siinä vielä kaikki sen tilanteen jälkeen hyppy ja pitkä suora putki, jonka jälkeen takaakierto. Juoksemalla koiran kanssa hypylle oli ahdasta kun putken ja hypyn välissä oli tosi vähän tilaa ja lähettämällä taas onnistu helposti lähettämään väärälle hypylle. Ajattelin etten ikimaailmassa tuu kerkeemään ajoissa sinne pitkän putken jälkeiselle hypylle! Mutta mepä vaan onnistuttiinkin tää kohta handlaamaan aika hyvin lähetys taktiikalla! Ja ehtisin hyvin sinne pitkän suoran putken jälkeiseen tilanteeseen :)) Loppuratakin sujuvaa juoksentelua, joten napattiin toinen luokkavoitto nollatuloksella!
Ollaanko me vähän hyviä! Olin kyllä äärettömän tyytyväinen, tuntuu ihan huipulta onnistua joka radalla kisapäivän aikana (vaikkakin niitä nyt oli vaan kaks) :))

Nyt ei malttais odottaa seuraavaa kisaviikonloppua! Siihen asti taidetaan treenata vaan tekniikkapätkiä, kontakteja ja vauhtia esteväleille :)

2 kommenttia: