perjantai 13. tammikuuta 2012

Joululomalla Suomessa

Iloisempiakin asioita on onneksi tapahtunut viime päivityksien jälkeen..

Jouluna oltiin Suomessa runsaat 3 viikkoa kun otin varaslähdön koulusta, jotta päästäisiin Ricon kanssa kisaamaan Hyvinkäälle :)

Oli hyvin outoa mennä agilityhallille ja suoraan kisoihin kun talvikauden alkamisen jälkeen, ts. halliin siirtymisen jälkeen, ei olla treenattu kun kerran ja yhdet kisat siihen päälle. Sanotaanko että hiukan pelotti miten meidän käy, sekoaako koira tyystin ja osaanko mä ollenkaan enää ohjata :D
Aikaa treenaamiseen ennen kisoja ei ollut kun samana päivänä kun Suomeen saavuttiin oltiin jo kisaamassa ;)

Ja kyllä se vaan niin on että lahjattomat treenaa! ;) Ekalta radalta nolla (joskaan ei ihan parhaimpia suorituksia mihin pystytään) ja sijoitus 2. Juhan ja Gaian jälkeen! :) Super Riksa! <3 Sekä ohjaaja että koira tuli maaliin kieli vyön alla ja Rico näytti siltä että on ihan hapoilla :D
Pitkä kävelylenkki ennen toista starttia oli siis paikallaan..
Tässä rata Tumpin kuvaamana:
http://www.youtube.com/watch?v=GeB7CUwLFKg&feature=plcp&context=C345884dUDOEgsToPDskJrYbtX_15tBSuzM0AF2R9E
Kiitos Tumppi!

Toka ja kolmas rata meni myöskin yllättävän hyvin, joitain pikkuvirheitä sieltä sun täältä. Tai no vähän suurempiakin mun kohdalla :D kuten jommalla kummalla radalla (en muista kumpi) heti tokan hypyn takaakiertoon lähetyksen epäonnistuminen :D :D Mutta ei voinut kun nauraa omalle mokalle! :D (jossain se treenaamattomuuskin näkyy)
Ja sen lisäksi Rico veteli yhdessä putkessa nurin kun oli ilmeisesti liukasta? Tuli jopa takasin samasta päästä kun oli mennyt sisään kompuroinnin jälkeen...ööö 3-luokan koira? :D Ei tosin ollut ainut koira joka näin teki, kaikilla kesti siinä putkessa todella kauan joten pistetään putken piikkiin.

Toiset kisat kisattiin Lempäälässä viimisenä viikonloppuna ennen kotiinlähtöä. Lähtökohdat kisaamiselle ei olleet kovin kivat kun ite olin koko viikon maannut kuumeessa ja kamalassa flunssassa kotona :S Kisapäivänä edelleen nokka ihan tukossa ja ääni poissa joten käytiin Santun kanssa ennen lähtöä Att:n hallilla, jossa Santtu treenas Ricoa siltä varalta että saa juosta mun sijaan. Täytyy kyllä sanoa että on upeaa nähdä kun oma koira tekee töitä jonkun toisen kanssa! Ei sitä itse ohjatessaan aina näe miten äärettömän hienon koiran sitä omistaa, mutta kun saa kentän reunalta katsoa ja ihastella sen taas näkee ihan eri tavalla! On se vaan niin <3 parempaa en voisi saada :) menee niin lujaa ja kääntyy ihan bueno! Ainut miinus kontaktit ja niistä saan syyttää vaan ja ainoastaan itseäni..

Ahneus iski kuitenkin kisapaikalla ja päätin itse juosta vaikka pää kolmantena jalkana ainakin ekan radan ;)
Hieman tahmeaa menoa omalta osalta, liikkuminen laiskaa (ymmärrettävästi kyllä), mutta ei mitään sen suurempia mokia ja nollahan sieltä tipahti taas :) Tällä suorituksella irtosi myös luokkavoitto, joten vuosi aloitettiin niinkin hienosti kun nollavoitolla! :)
Rico jatko kepeillä hienosti pujottelua vaikka liukastu aika pahasti ekan välin jälkeen.
http://www.youtube.com/watch?v=0NDdSQrQeEU

Kun oli nolla pohjalla niin en sitten malttanut jäädä pois toiseltakaan radalta tuplanollan toivossa :D se kun on ainut tuloksista mitä ei kelpuuteta ulkomailta ja suomeen ei kovin usein päästä kisaamaan.
Muuten hyvä ja sujuva rata mutta mulle sattu pieni ajatusvirhe ja aiheutin yhden riman pudotuksen ennen puomia olevalta hypyltä :/ Jotenkin ajattelin että täytyy kääntää koiraa jo ennen hyppyä jotta tietää että käännytään mutta välimatka puomille oli sen verran pitkä että oli ihan turha ja sai vaan Ricon ihmettelemään minne oikeen ollaan menossa. Tyhmä minä.
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=YXaBJyAaP20

Täytyy kyllä sanoa että joululoman aikana nautin taas äärettömästi agilityn treenaamisesta ja kisaamisesta kun tavoitepaineet on poissa ja muistan pitää hauskaa! Mitä sitten jollei aina onnistu, pääasia että molemmat nauttii yhdessä työskentelystä! :)
Siinä muistettavaa vuodelle 2012!

2 kommenttia:

  1. Onnea nollista hienolle parille <3
    Ricolle haleja ja rapsutuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! :)
      Ens kerralla kun tullaan Suomeen niin meijän pitää nähdä!

      Poista