perjantai 20. tammikuuta 2012

Treenaamista enemmän kun koko syksynä yhteensä!


Kuva: Henri Luomala

Kyllä, vihdoinkin ollaan päästy harjoittelemaan Uppsalassa talviharjottelupaikassa, heppamaneesissa kun mulla on ollut aikaa ja oon saanut aikaseksi ostaa kausikortin sinne!
Näin lukukauden alussa oli eka viikko vähän rauhallisempaa niin ehdittiin kahteen otteeseen tällä viikolla hallille treenailemaan :) Toivon mukaan ehditään myös muuten talven aikana! Suurkiitos kuuluu Malinille ja Julialle, joiden kanssa käyty treenaamassa, sillä molemmilla on oma auto. Sillä matka hallille ja takaisin käy niin paljon nopeemmin että löytyy aikaa treenaamiseen.

Treeniaiheena oli tiistaina eri tekniikoiden palkkailu ja kontaktit plus pieni radan pätkä. Tekniikat tuntuu jotenkin huonommin toimivilta kun ennen josta johtuen tarkoituksena palkkailla paljon niitä ja pieniä pätkiä talven aikana. Näihin liittyen oikeeta hyppytyyliä, kun jarrutetaan niin jarrutetaan ja kun saa hypätä pitkälle niin antaa mennä. Ja tää sopii suunnitelmaan hyvin ottaen huomioon että luultavasti paljon treenataan jatkossa yhdessä kaverin kanssa joka alottelee agilityä nuoren koiransa kanssa. Voidaan siis tehdä näitä perustreenejä yhdessä. Back to basics siis talven plan :)

Torstaina lähdettiin hetken mielijohteesta hallille pitkän lenkin sijaan. Tällä kertaa rakensin pienen radan jota tehtiin Ricon kanssa kontaktien lisäksi. Rico toimi myös tekniikka opettajana Julialle :) Hyvin se onnistuu vaikka koira ei ymmärrä sanaakaan ruotsia ja ohjaaja ei sanaakaan suomea ;)
Rico oli pätevä koutsi ja toimi hienosti Julian kanssa :)

1 kommentti: