perjantai 8. huhtikuuta 2011

Agi.fi, kunnon agilitylehti

Aamun harjotustentin jälkeen oli niin hyvä fiilis ja koko päivä edessä eikä mitään velvoitteita mitä pitäs tehä (seuraava seminaari vasta tiistaina), joten myö suunnattiin Riksan kanssa hallille aksailemaan. Jo jokin aika sitten sain ensimmäisen numeron agi.fi lehdestä ja kattelin Samu Pehkosen treenikuvioita, joita lehdessä oli. Ideana tosi hyvä, pääsee treenaamaan eri ihmisten suunnittelemia ratapätkiä, jollei oma mielikuvitus just sillä hetkellä toimi tai ei muuten ole treenisuunnitelmaa. Muutenkin musta tosi hyvä lehti, suosittelen! On pitänyt jo aikasemmin testata kyseiset kuviot, mutta aina on ollut jotain muita treenisuunnitelmassa. Nyt näin extempore hallille lähdön takia päätin rakentaa kyseisen radan ja treenata kaikki kolme eri versiota.

Alkuun tietty kuvioista poikkeamatta vähän kontakteja ;)Ja toistaiseksi näyttää erittäin hyvältä, alusta saa hyvin ajatukset alastulolle ja hiippailu sekä mun kattominen unohtuu. Ja pojalla oli taas niin paljon energiaa, että ekalla kertaa koko A:ta suorittaessa hyppäs komeesti harjan yli ja mulla oli kerranki pelisilmää palkata se jopa! Ja kun otin muutaman hypyn takaa puomille menoa niin Rico ei joko malttanut hypätä kunnolla ja tiputti rimoja tai kiersi koko esteen? kun oli niin kiire alastulolle! Aika tosi outoa käytöstä :D mutta ei sen niin väliä kunhan on hyvä draivi alastulolla.

Ratapätkät meni kaiken kaikkiaan tosi hyviä. Ekassa treenissä tuli yllätyksenä, että neloshyppy ennen puomia oli jotenki sellasessa kulmassa, että Rico meni helposti hyvin ja piti ottaa puolivalssilla hiukan ennen kolmosta jottei mee ohi. Okserin jälkeinen hyppy (oisko ollu seiska) otettiin sekä välistävetona että niisto-sokkarilla, molemmat toimi hyvin. Välistävetokin musta yllättävän sujuva, jarruttaa tosi hyvin okserilla.
Toisella pätkällä pujottelee tosi hienosti itsenäisesti loppuun asti vaikka jään 1/3 hypyn luo, vähän ehkä vauhtia sais olla enemmän kun oon kaukana, pitää vahvistaa, treenata. Pitkästä aikaa käytin myös flippiä tokalla radalla seiskahypyn takana. Vaihtoehtosesti ois voinu ottaa puolvalssilla, mutta flippi toimi hyvin :)

Sunnuntaina Malinin kurssille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti