sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

"Pikavisiitti" hallilla

Viimestä kertaa hallitreenit ennen kun päästään siirtymään ulos nurmikentälle. Niin ihanaa kun jatkossa ei näytä niin rähjäseltä kun lähtee kotiin eikä tarvii edes bussilla mennä kun treenipaikalle kävelee sen n. puol tuntia mettän läpi kotiovelta :) eilen käytiin kattomassa missä kunnossa kenttä on ja sinnehän vois vaikka heti viedä esteet, lumet poissa ja lähes täysin kuivunu maa. Tältä siellä näytti:


Kentän nurkassa oli pöytä joka oli ilmeisesti tarkotuksella jätetty ulos? joten saatiin lenkin lomassa treenattua vähän sitä :) samaten kentän reunassa oli "hyppykuja" josta otettiin vauhtia pöydälle. Rico oli intsinä kun lenkillä löydettiin aksaesteitä :)

Mutta tän päivän treeniin... kontaktien lisäksi tehtiin Malinin ohjeitten mukasesti itsenäisiä käännöksiä. Aika huonolla menestyksellä tosin.. Ricoa ei vaan oo opetettu sillä tavalla, jos mun rintamasuunta sen ponnistaessa näyttää eteenpäin niin Rico myös hyppää eteenpäin, eikä kääntämiseen riitä pelkkä vastakkainen käsi. Mun on pakko kääntyä sitä vastaan ennen kun ponnistaa, jotta saan sen kääntymään. Tätä sitten kuitenkin hinkattiin ja hinkattiin ja loppujen lopuksi saatiin onnistumisia kun tein harjotuksesta mahdollisimman helpon kaikilla mahdollisilla apukeinoilla. Mut usko siihen että tää oikeesti toimis radalla joskus ei oo kovin vahva.
Lisäks tehtiin vähän leijeröintejä. Tarkotus oli pikasesti käydä hallilla mutta siinä menikin tunti, hups. Loppupäivä meneekin sitten kirjojen parissa...

Tällä viikolla ollaan muuten tehty vähän tokoa lenkeillä ja sisällä. Enimmäkseen palkannu sivulletuloa ja seuraamista muutaman askeleen jälkeen. Lisäks kokeiltiin kaukoja takapalkalla ja muutaman toiston jälkeen toimi yllättävän hyvin. Ajatukset on takana mutta tekee kumminki vaihdot eikä liiku eteenpäin, joka oli tän kokeilun pointti. Täytyy siis miettiä jos jatkossakin tekis näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti