maanantai 21. helmikuuta 2011

Estetreeniä

Voi että oli kyllä näky tänään kun Riksan kanssa lähettiin kotoa bussipysäkille kävelemään ja poika tiesi että ollaan menossa treenaamaan. Hyppi käytännössä koko matkan tasajalkaa mun edessä ja riehu :D :D Ei se mitään agilitystä tykkää..
Tänään käytiin taas hallilla treenailemassa, aiheena tällä kertaa yksittäisten esteitten hiominen/vahvistaminen jne.

Aluks kumminki taas kontakteja, niitä on paras tehä aluks kun energiaa ja intoa on eniten. Ja vau mikä edistys, nymmä keksin mitä mä teen niillä, ehkä. Ainakin tänään toimi kun otan äänen mukaan, sihisen alastulolla jota ollaan käytetty myös tokossa kun koitan saada Ricon lujaa tulemaan sivulle. Ihan mahtava asenne nyt alastuloilla ja jopa aika hyvä kun tehtiin koko puomia tai A:ta. Toivon mukaan keritään ennen perjantaita vielä hallille ni testaan toimiiko sillon myös ja sitte tietää koittaako tehdä kisoissa samalla tavalla viikonloppuna.

Kontaktien lisäksi siis estetreeniä.
Tehtiin keppejä häiriöllä, koitin tehdä kaikennäkösiä temppuja sillä aikaa kun Rico pujottelee ja lähetellä eri kulmista jne mutta ainoastaan kerran jätti kesken kepit ja ainostaan yhdessä tilanteessa meinaa hakee tokaan väliin ekan sijaan. Vähänkö pätevä mun pikkunen <3 Kulma/tilanne joka on vaikea (ja jonka oon tiedostanu jo aikasemmin) on jos on avokulma kepeille (ei siis niin että eka keppi kierretään) ja seison niin että lähetän koiran oikeelta puolelta kepeille. Sillon taittaa liian aikasin ja hakee toiseen väliin. Kuitenkin jos Rico on toisella puolella niin hakee hyvin. Ja siis joo radalla tietty vois auttaa koiraa niin että käy tönäsemässä niin pitkälle ettei ajaudu toiseen väliin mutta tarkotuksena oli just etten auta lainkaan vaan testaan miten hakee ite kun seison paikallaan eri paikoissa.

Sitte oli tarkotus tehä käännöksiä pituudella, muurilla, renkaalla ja okserilla, joista kuitenki treenattiin vaan pituutta ja rengasta koska A. muuria ei hallilla ole :O ja okserin muistin vasta bussissa matkalla kotiin.
Mutta pituus treeni tuli tarpeeseen, tai ainakin sillä pituudella treenaaminen, sillä Rico ei aluks osannu kääntyä ollenkaan niin hyvin ja kaato pari kertaa jopa viimisen palikan. Jota ei kuitenkaan usein oo sattunu aikasemmin. Mutta parin kerran jälkeen suju tosi hyvin, no problems. Ja sama renkaalla.
Ens kerralla siis se okseri!

Sitte piti ottaa myös pöytää mut ei tuolla hallilla oo sitäkään :O Miten me nyt voidaan saada siitä parempi ku ei voida treenata sitä :/ Täytyy kysellä jos jostain sais hankittua sinne sellasenki.

Kaiken kaikkiaan ihan sika hyvät ja kivat treenit Rippanan kanssa :) ja koskapa ei kyllä olis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti