torstai 17. helmikuuta 2011

Karsintatreeniä Graberin malliin

Ihanaa 5 päivää vapaata koulusta (lukuunottamatta huomisen luentoja), vihdoinki aikaa rentoutua vähän. viiminen viikko on ollu aika työlästä, paljon kouluhommia. Mut tänään päästiin treenaamaan ja saatiin Björkin Anna naapurista mukaan, joten oli tosi kivaa kun sai seuraa ja jonku kattomaan perään mitä teen :)) Tehtiin mukailtuversio tulevien MM-kisojen toisen tuomarin Rolf Graberin linkin alla löytyvästä radasta http://pompilio.files.wordpress.com/2010/01/12471-vilters_151010-3_graber.gif
Lisäilin rataan yhden välistävedon ja käänsin toisen putken toisin päin jne. ni saatiin siitä vähän vaikeempi :) Ja sopimaan halliin.

Tehtiin aluks pätkissä kun hallilla oli muitakin treenaamassa ja sitte lopuks vielä koko rataa. Radan alku meni ihan sikahienosti, olin ajatellu että olis vaikee meille, mutta toimi hyvin ihmisnuolella ja niistolla. Ihanaa kun on ruvennu uskaltaa käyttää näitä ohjauksia ratatreeneissä ja ne toimii!! Ihmisnuolessa pitää muistaa tiukasti sihistä jarrun merkiks, muuten tulee välillä läpi.
Kontaktit ei taaskaan ollu sellaset kun haluisin, mutta jälleen kerran huomasin, että tulee paremmin alas asti kun juoksen ohi ja tekemään tavallaan seuraavaa kuviota. Pitäs siis koittaa olla kattomatta Ricoa kun selvästi paineistuu siitä, mutta miten sitä sit näkee mitä koira tekee ja tuleeko se läpi..
Anna huomautti myös meijän välistävedoista, ne ei taas oikeen ottanu onnistuakseen tänään. Mä peruutan koko matkan vaikka pitäs kääntyy menosuuntaan välillä, jollon koiraki reagois paremmin liikkeisiin. Mutta ku tuntuu etten mä kerkee (vaik kyllä ne kaikki muutki kerkee, niin ku Anna esim) mut enemmänki se on varmaan sitä että pitää ite opetella välistävedon ohjaus uudelleen niin että se tulee automaattisesti. Huoh mikä työ, mutta lupaan yrittää ens kerralla kun meen hallille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti