sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kuka on vaihtanu mun koiran?

Tänään käytiin taas heppamaneesissa Bälingessä treenaamassa aksaa kun on ollu koko viikonloppu vapaata lukuunottamatta sitä, että tiistaina on seminaari johon on luettu ja valmistauduttu. Lukemisen välillä on kiva käydä vähän virkistäytymässä välillä. Matka bussilla suju taas mutkitta, Ricon kanssa on tosi helppo matkustaa, se vaan istuu kiltisti mun vieressä eikä koita tunkea ihmisten luo rapsutettavaksikaan, joka on ihme. Takasin tullessa oli bussi ihan täynnä ja jouduttiin seisomaan, mutta sekään ei tuottanut ongelmia.
Treenatessa tuli sellanen olo et kuka on vaihtanu mun koiran, täähän on ihan seko :D Juoksee hullun tavalla ympäri hallia yksikseen ja suorittaa ylimääräsiä esteitä ihan ku huvikseen vaikka mä en näytä sinne päinkään :D ja vaikka kuin käskytän ni tuntuu ettei ota kuuleviin korviinsa, vähän ehkä sinne päin mut ei kuiteskaan. mennäänköhän me sittenkään helmikuun lopulla kisaamaan?
No ehkei kaikki ihan katastrofaalista ollu, mutta aika hallitsematon tuo tuntuu nyt olevan :D

Tänään treenin aiheena oli yllätys yllätys
Kontakteja:
- Tehtiin pelkästään loppuosaa hetsauksella, toimii nyt ihan ok.
- Lisäksi otettiin tasaselta osalta asti ja meni ihan tosi hyvin, ehkä meijän kontakteissa on toivoa sittenki?

Poispäinkäännöksiä ja välistä vetoja:
- poispäinkäännöksissä kääntyy nyt tosi hyvin eikä himmaa liikaa, ihan mahtavaa :))
- välistävedotkin rupee sujumaan jo vähän paremmin, vihdoinkin ehkä osataan tehä niitä yhdessä. Vieläkin tosin tuntuu että Rico hyppää niissä hassusti eikä niin varmasti kun muuten.
---> pitäs treenata paljon vinottaisia hyppyjä ja sitä ettei hyppää liian tiiviisti ja kaada siivekettä

180 asteen kääntymistä poikittaisella? hypyllä
- Rico ei oo koskaan osannu hypätä tällasia hyppyjä niin kun haluan, eli että kääntää ittensä ennen hyppyä/riman päällä, vaan hyppää ne viistoon. Ja se taas vie turhaa aikaa ja mä täydellisyyden tavoittelijana en oo tyytyväinen. Tavoitteena on että saisin Ricon lukemaan mun liikettä tällasissa tilanteissa paremmin, jos mä lähetän sen hypylle ja lähden juoksemaan poispäin ni sen pitäs hypätä mahdollisimman tiukkaan ja heti jalat maahan saatuaan lähteä keräämään vauhtia, jotta saa mut kiinni mahdollisimman pian. Ongelmana on että kääntyy kyllä hyvin jos käskytän tiukkaan mutta hidastaa sillon liikaa ja jollen käskytä lainkaan hyppää viistoon. Nyt tein harjoituksesta apukeinojen avulla sellasen, että Ricon on pakko hypätä oikeella tavalla ja toimi tosi hyvin! Eli tätä tehdään jatkossakin.

Putkijarrutuksia
-ei kuuntele tarpeeksi hyvin käskytänkö putkeen mennessä vai en, tulee kyllä eri tavalla ulos putkesta kun jollen sano mitään, mutta sais kääntyä tiukempaan eikä valua niin kauas. Treenataan siis lisää, näitä on ehkä viime aikoina tehty liian vähän. Täytyy myös ottaa oikeen kovasta vauhdista jarruja.

2 kommenttia:

  1. Hih ;) Rico on päässyt Ruotsin maalle bilettään! Hyviä ja iloisia treenejä teille sekä Ricolle hurjasti rapsutuksia <3

    VastaaPoista
  2. Joo muutto Ruotsiin on tehny siitä entistä hullumman :D paitsi nykyään on tosi kiltti lenkillä, ei ees vedä paljoa enää ;)

    VastaaPoista