sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Onnistuneet ratatreenit

Jotta päivän sais käynnistymään paremmin lähettiin Riksan kanssa aamusta hallilla käymään. Eilen Illalla rupesin pohtimaan meijän kontakteja jälleen kerran ja halusin testata pitääkö mun "teoria" paikkansa.

Ja hyvältä näyttää. Mietin siis että jos kontaktit on ollu toimivat ennen kun pilasin ne ni miks mä lähden korjaamaan mun virheitä ottamalla niitä eri tavalla kun alunperin on pentuna opetettu? Jos kerran pitäs pyrkiä siihen että aina tekee samalla lailla loogisuuden takia. Tää ei ehkä ihan heti näy vauhdissa samalla lailla kun vedättäminen mutta pidemmällä tähtäimellä toivon mukaan. Pyrin siis nyt loogisuuteen entistä enemmän ja treenaan alustalla. Ja mikään ei estä yhdistämästä myös vedätystä tähän. Alustalla vaan tarkotus tarkentaa paikkaa ja saada enemmän tehoja siihen paikkaan hakemiseen. Kun alastulolla ei oo mitään rupee helpommin hiipparoimaan.

Sitte rakennettiin rata. Oon ollu tosi laiska rakentamaan täällä ratoja kun se on vaikeeta yksin ja halli on vähän pienehkö siihen tarjoukseen jos haluaa täysmittasen radan rakentaa. Tälläkin kerralla siis ehkä hiukan muokattuna treenattiin alla olevaa rataa, lähinnä leveyssuunnassa teki tiukkaa. Mutta kesää ajatellen pitäs lisätä ratatreenejä ja etenkin karsintatuomareitten ratojen harjottelemista. Siispä rakensin James Powellin hypärin jonka laskeskelin mahtuvan halliin. Rata oli kivan erilainen ja sopivan haasteellinen :)

Yllättävän hyvin sain Ricon menemään aina siihen putken päähän mihin oli tarkotuskin, luulin tän olevan vähän vaikeempaa kun kattelin piirrosta.
Sen sijaan okserin jälkeinen tilanne oli vielä vaikeampi ku mitä odotin. Kepit kiertämällä oli kiire ja ajotuksen kanssa vaikeuksia. Pakko jarruttaa ettei valu putkille asti mutta kun jarrutti liikaa niin meni esteen 17 väärälle puolelle tai muuten oli epäsujuvaa. Ja lisäksi 18:lle lähetys oli hankalaa. Sen sijaan leijeröimällä kepit suju ihan tosi hyvin! Ajattelin ettei hakis okseria mutta loogistahan se on koiralle joka on opetettu hakemaan esteitä ja okseri on suoraan edessä. Leijeröimällä toimi siis sikahyvin :) pitäis enemmän ruveta tätä testailemaan kun mahdollista!




Hallilla näin taas ihania makaronikroppa bortsuja :) vitsi ne on kivannäkösiä! Haluu yhden! Niitä tuntuu olevan täällä Ruotsissa tosi paljon enemmän ku mitä Suomessa. Ja niillä on asennetta, hiukan ehkä astetta kovemman olosia luonteeltaan. Ja ne kääntyy hyvin!

2 kommenttia:

  1. Hih, makaronikroppa bortsuja ;)) Tiedän mitä tarkoitat, mutta toi makaroni kuulostaa vaan niin hassulta!

    VastaaPoista
  2. No se kuvaa niitä nii hyvin :D jos sellasen yhdistäis Riksaan ni mä ottaisin heti!

    VastaaPoista