sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Att:n kisoissa

Tänään kolme starttia Att:llä Turussa. Hyviä ratoja, mutta ei yhtään nollaa :( tuplaa siis uupuu edelleen...Perkele. Voittonolla kuulemma saa olla ulkomailta, mutta tupla pitäs sitten koittaa vappuna vääntää väkisin, muuten ei oo asiaa SM-kisoihin..että näin.

Eka rata:
Kutos hypyn rima alas. Valus putken jälkeen jotenki niin pitkälle että tajus myöhään että mennään hyppy eikä jääny tilaa kunnon ponnistukseen. Vaikka koitin kyllä jarruttaa putkeen, pitäs treenata putkijarruja lisää. Vinottaiset hypyt on ylipäätään Ricolle vaikeita niin ku leirilläkin nähtiin, hakee ponnistuspaikkaa.
Muurin jälkeisellä hypyllä ei kääntyny takaaleikkauksella niin hyvin kun luulin, mutta ok. Muuten hyvä rata.
http://www.youtube.com/user/TheBCRico?feature=mhum#p/u/2/qPuR1zhDmnQ

Toka rata:
Taas rima alas. Ilmeisesti reagoi siihen että rupesin ennakoimaan seuraavan esteen jarrutusta. Hiukan myöhemmin jarrua siis, mutta kun jännitin että kääntyykö puomille vai juokseeko A:lle niin ku jotku. A:n kontaktilta varasti sen verran että olin ihan tiellä hypyn takana ja sain Ricon melkeen syliin. Putkelta siis kielto.
Huoh miten mä osaan säätää..
http://www.youtube.com/user/TheBCRico?feature=mhum#p/u/1/o1S_zBrFUlI

Kolmas rata:
Olin tosi positiivisesti yllättynyt miten hyvin käänty neloshypyltä, olin takuu varma että vetää A:lle! Puomin jälkeinen hyppy vähän pitkäksi kun olin jäljessä puomin alastulolla. Keinulta sitten vitonen, kun ei ehtiny osua maahan ennen kun Rico jo hyppäs pois. Oli kiire loppusuoralle kun näki että jätin lelun aidan taakse. Pelkkä kiipee käsky ois riittänyt jotta ois himmannu vähän. Perkele..
http://www.youtube.com/user/TheBCRico?feature=mhum#p/u/0/JHuJ8UQDEIY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti