tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tokoa, TAAS :O

Mä oon aika taitava maalailemaan piruja seinille ja kuvittelemaan mitä kaikkea VOI tapahtua, joten kun kuulin että meijän lenkkipolulla yhessä tietyssä kohtaa on tosi paljon käärmeitä niin päätin sitten pitkän lenkin sijasta seminaarin jälkeen treenata tokoa pihalla väsyttääkseni Ricoa. Ja tämä erityisesti siksi että nyt on edessä kauan odotettu ajanjakso joka sisältää paaaljon agilityä ja mun tuurilla just sillon käy jotain. Tai no tähän mennessä on ollu hyvä tuuri, mutta sitä ei koskaan voi olla varma :D Joten siis treenattiin tokoa pihanurtsilla.

Tehtiin seuraamista, ruutu, tunnari ja ohjattu.
Seuraamista pitäs tehä enemmän ruudun lähistöllä, keskittyminen herpaantuu selvästi sen läheisyydessä. Ja kisoissa aika useesti se on jo rakennettuna kun tehään seuraamista. Muuten hyvää seuraamista.
Ruutua tehdessä Rico jostain syystä keksi että merkillä kuuluu mennä maahan?? Whaat? En tiiä mistä tää tuli, mutta katos onneks yhtä nopeesti, toivon mukaan ei toistu. Korjasin siis seisomaan. Samaa suoraan maahan menoa ilmeni taas ite ruudussa. Korjauksen jälkeen tekee seuraavalla oikeen. Rico on kyllä niin sisäistäny tän liikkeen suoritusjärjestyksen että tekee kaiken melkeen automaattisesti, toisaalta hyvä mutta mua pitäs silti kuunnella. Pitäs vaihdella treenejä erilaisiks jotta oikeesti joutuis kuuntelemaan eikä vaan olettaa.
Tunnari ok. Otti oman, mutta pudotti ja tarkisti muut ennen kun otti uudestaan oman. Pudottaessa oma tippu niin lähelle yhtä väärää että Ricolla oli vähän vaikeuksia saada vaan se tikku mutta onnistu siinä. Puri kerran tikkua just ennen ku oli mun sivulla. Tehtiin muutama pitotreeni sen perään.
Ohjattu kaikinpuolin hyvä. Kapuloita oli vaikeeta erottaa kun nurmikko on vielä niin rusehtavaa että kapulat häviää siihen aika hyvin, mutta Rico löysi hyvin eikä meinannu ottaa keskimmäistä.

Huominen päivä enää ja sitte päästään Suomeen, ei malta odottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti