sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Agilityn täyteinen viikonloppu

Onpa ollu rankka viikonloppu, pe, la ja su joka päivä kouluttamassa ja perään omat treenit. Mutta hienoja koirakoita täytyy sanoa, etenkin perjantaina yks bordercollie oli makee :) nimeä en kuitankaan muista, mutta ovat tulossa samoihin kisoihin ens viikonloppuna mihin me mennään.

Ennen viikonloppua käytiin tiistaina kentällä tekemässä kontakteja ja viime kisojen yhden radan alkua, joka ei menny ihan suunnitelmien mukaan sillon. Nyt toimi mutta jotta vauhdista kääntyy tiukkaan poispäinkäännökseen/sylkkäriin pitää käskyttää kovin. Toisella tyylillä taas saman hypyn rima tuli alas moneen otteeseen (jonka tiesin enkä siks valinnu kisoissa), sai tosiaan hinkata ennen ku onnistu vaikka joka kerta huomautin rimasta. Ei ollenkaan tyypillistä Ricolle, yleensä korjaa heti ekalla. Keli oli kumminki aika lämmin ja kulma Ricolle hankala. Lopputulos kumminki hyvä, molemmat tyylit toimi. Ei tehty muuta.

Lauantaille olin suunnitellu 29 esteen radan kurssille jota tehtiin sen jälkeen. Pieniä ohjausmokia siellä täällä, ei mitään ihmeellistä, laiskottelun piikkiin aika paljon. Oli taas lämmin ja vähän väsyny kurssin jälkeen ni ei oikeen tehny täysillä töitä, siis minä ei koira. Tehtiin melkeen nolla, palautin puomin alastulolle kun lähti ilman lupaa ja jatkettiin sitten. Jäi kminki harmittamaan oma laiskuus ja se ettei saatu tehtyä puhtaana läpi joten käveltiin illalla takas kentälle. Ja kummasti toimi levon jälkeen, ekalla heti nollana läpi joten jatkettiin tyytyväisenä lenkkiä sen jälkeen :) asenteesta se on niin paljon mulla kiinni.

Sunnuntaille hiukan lyhyempi rata, 24 estettä, joista neljä suoraa erimittasta putkea. Siitä tuli oikeestaan aika hauska :D tehtiin taas kurssin jälkeen paremmalla asenteella tällä kertaa. Yhessä ahtaassa paikassa muutamaan kertaan rima alas ja muutama väärään putkeen lähetys mutta parin yrityksen jälkeen sujuva nolla :) ei tehty enempää.

Nyt rankkaa opiskelua liitelyn jälkeen ja samalla Ruotsin karsintojen lopputulosten odottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti