torstai 5. toukokuuta 2011

Treeniä ennen kisoja

Piti kirjottaa tää jo eilen mutta se vaan jotenkin jäi, joten katotaan muistanko enää mitä treenattiin ;)
Käytiin siis tiistaina ekaa kertaa meijän kesäharjottelupaikalla treenaamassa lenkin ohessa. Niin ihanaa treenata nurtsilla kun ei oo ihan kurassa kotiin lähtiessä, Ricon tassut ainoastaan vihreet mut se ei oo vaarallista ;)
Tällä treenikerralla tehtiin vaan yksittäisten esteitten treeniä, kaikkea simppeliä. Kontakteja ja pöydän vahvistamista, jotta Rico oppia pitämään sitä oikeana agilityesteenä ja hakeutuis sinne innolla. Ja nyt näytti hyvältä, hidastaa vaan aika paljon ennen kun hyppää pöydälle, jotain paimennusjuttua ehkä? Pahenee vaan jos laittaa lelun valmiiksi pöydälle syötiksi.
Lisäks tehtiin niinkin yksinkertasta treeniä kun vastakkaiseen käteen tuloa liikkeessä, tarkotuksena vahvistaa että reagoi siihen paremmin vauhdissa. Nyt ei ollu ees esteitä mukana harjotuksessa mutta ens kerralla jatketaan.

Eilen taas mentiin Malinin ja hänen sheltin Lovisin kanssa treenaamaan rataa. Otin mukaan yhden David Powellin radoista jota oon halunnu treenata, missä pöytä on kahden putken välissä. Pöydälle meno ei ollu ongelma, hakee hyvin käskyllä sille :) muutenki rata oli paljon helpompi ku mitä odotin, jopa tylsä, ei edes keksiny eri ohjaus vaihtoehtoja eri kohtiin :/ radan treenaamiseen ei siis mennyt kauaa, kummallakaan mulla tai Malinilla. Radan lisäks siis treenattiin kaikkia pikku juttuja, vähän keppien häiriötreeniä, kontakteja ja vastakkaiseen käteen reagointia sillä tyylillä mitä tää toinen Malin neuvo kurssillaan. Ei toimi ei, nyt luovutan tän suhteen, me käännytään samalla tavalla kun tähänkin asti ja otetaan menetetty aika takasin jossain muualla. Malinille neuvoin vähän estemotivaatio treeniä ja katoin miten niitten niisto etenee :)

Huomenna lähdetään koko viikonlopuksi kisoihin oikeen asuntovaunulla, siitä onkin aikaa kun on sellasessa yöpyny! Siistiä päästä kattomaan miltä kisat täällä näyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti