sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappuhulina kisat

Eilen kisailtiin vuorostaan Tsaulla, kolme starttia ja sen jälkeen pikasesti vappujuhliin. Onneks sain kuitenkin keskityttyä kisoihin enkä kiirehtinyt liikoja illanviettoon ;)
Kaikki radat oli Viitasen käsialaa ja ihan kivoja lukuunottamatta kakkosradan edestakasin jaakottelua.

Eka rata:
Varmistelin ekalla suorituskerralla keinun alastuloa ja sen takia putkeenvienti oli aika epäsujuva. Tää oli kuitenkin harkittu päätös, mielummin epäsujuva kun virhe. A ja puomi aika pyllystä, hidasteli, mutta enpä paljoa tehny niillä töitäkään. Mutta ihana miten helposti Ricon saa putken väärään päähän vaan vetämällä <3 Keinu toisella kerralla vähän hilkulla, keinu ei ehdi maahan kunnolla ku Rico jo hyppää. Nyt pitää ruveta kiinnittää tähän huomiota ja treenata myös toinen vaihtoehto, testata meneekö reippaasti alas asti jos oon kaukana.
Kuulostipa taas kriittiseltä, tulos kun kuitenkin oli nolla ja sijotus 3. :D
Pilkunviilaajan vikaa mussa, siitä ei pääse yli eikä ympäri.



Toka rata:
Miks mä edelleen jarrutan mun koiraa putkilla sanomalla Rico vaikka tiedän että sihinä toimii paremmin? Toimi kyllä tällä radalla, mutta ärsyttää kun en muista sihistä. Keppien jälkeinen rima räpsähtää kun meen niin pitkälle renkaan ohi ja sitte pakitan pois, ois pitäny vaan luottaa että menee kyllä kepit loppuun asti ilmankin, turhaa auttamista. Käänty makeesti ennen A:ta olevalta hypyltä <3 A:n jälkeiset hypyt taas oli ihan vammasesti, en tykänny yhtään kuviosta. Jo rataantutustumisessa ajattelin että kun koko ajan jarrutetaan eikä vauhti ehdi kasvaa hyppyjen välillä niin tulee helposti kielto. Ja niinhän siinä kävikin, sekunnin sadasosaksi Rico pysähty, epäröi pituuden jälkeistä hyppyä ja tuomarin käsi nousi :/ Muuten niin sujuva rata ja ilman vitosta olis se tuplanolla ollu plakkarissa :(


Kolmas rata:
Radalla tuntu että Rico tuli kakkosen ihmisnuolesta läpi, mutta videolta ei näytä niin pahalta ja sain hyvin lähetettyä takaakiertoon. Nyt putkijarruna sihinä, mutta silti pelkäsin ettei jarruta :D Rata sujuvaa ennen "loppusuoraa" johon en keksiny mitään muuta kun takaaleikkauksen kolmanneks vimpalle esteelle, kun ajattelin etten kerkee tekemään muuta. Ja tiedostin hyvin sen että Rico takuuvarmasti tekee tiukan käännöksen ja hakee kepit, ja niinhän se tekikin. Ja tosiasiassa olisin varmasti ehtiny tekemään valssin muurin taakse ku olisin vaan luottanu koiraan ja lähteny rohkeesti liikkumaan. Höh. Mutta tältä radalta opittua, luota siihen että tiedät miten oma koira toimii, älä epäile sen taitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti