maanantai 17. toukokuuta 2010

Flyballia ja kontakteja

Kaivettiin eilen Mirvan kanssa vanha flyball kone esiin seuran kätköistä ja testattiin toimiiko se. Hyvinhän se pelitti kaikkien vuosien jälkeen vaikka vähän ruosteessa onkin :) Opetettiin siis 4 koiralle omalla vuorollaan miten laite toimii ja kaikki oli tosi supereita, ei menny kauaa kun kaikki jo tarjos innoissaan :)
Rico sai alottaa kun oltiin jo tehty kontakteja ennen Mirvan tuloa. Kontaktit suju taas hyvin pienillä apuvälineillä ja jaksoin olla kärsivällinen :) Kyllä se siitä.
Flyball koneen kanssa Rico koitti ensin mm. ottaa pallon suoraan laukasualustalta ja tarjota kiipeemistä :D Pari kertaa jopa onnistu laukasemaan koneen heittämällä takatassut painoalustalle :D :D Pojalla on ihan oma tyyli!! Aika fiksua, naama menosuuntaan päin jo valmiina ;) Hienosti Rico oppi mikä laitteen idea on ja pääsin jo lähettelemään kauampaakin painamaan alustaa :)
Cindy oli kans tosi pätevä, hän selvästi muisti että ollaan tehty joskus tätä. Joskus vuosia sitten opetin treenien yhteydessä odotteluaikana mammalle flyball koneen ja vieläkin hän muisti kun vähän autettiin :) <3 Cindy pääsi melkeen heti tekemään kauempaa lähetyksillä ja otettiin jo yks hyppyki väliin. Tyttö oli tosi taitava ja ihan fiiliksissä. Cindy sai vielä lopuksi tehdä vähän puomin alastuloja ja keppejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti