lauantai 15. toukokuuta 2010

Helteiset tokokisat Tampereella

Eilen lähdettiin mun työpäivän jälkeen kauheella kiireellä ajamaan kohti Tamperetta, tokokoe kun alkaisi klo 17 jo ja paikalla olis tietty hyvä olla hiukan aikasemmin. Koko matkan sai ajaa ikkunat auki ja koirilla kosteet froteeloimet niskassa kun oli niiiin kuuma. Kesä on vihdoin täällä! :) Oltiin ajoissa perillä ja ehdittiin rauhassa katella kisapaikkaa ja tehdä Ricolle selväks että nyt tultiin tokokisoihin ei agilityyn ;) Hiukan oli poitsu ihmeissään kun kenttä olikin ihan tyhjä, pelkkiä tötteröitä eikä yhtään estettä. Johan on agilitykisat.

Kisa meni kaikenkaikkiaan ihan hyvin, pelkäsin että kuumuus ja edellisen päivän agilitykisat verottaa suoritusta pahasti mutta hyvin selvittiin. Hiukan olisin toivonut parempaa virettä Ricolta, varsinkin toisen osion liikkeissä huomasi, että Rico ei ollut parhaimmillaan, teki kyllä mutta ei yhtä tehokkasti kuin yleensä.

Paikallaan istuminen 10
Olin ihan takuu varma, että Rico menee maahan, oli niin muissa maailmoissa kun mentiin kehään, nuuski maata eikä juossut innolla tuomarin syliin niin ku yleensä. Kun jätin istumaan jäi mun mielestä puol unessa nuokkumaan. Yllätykseks Rico istukin tosi tarkkaavaisena ja hyvässä ryhdissä kun palattiin takasin. Tuomarin mukaan pelkästään korvalehti oli värähtänyt 2 minuutin aikana :) Hieno mies!!

Paikallaan makaaminen 4min häirittynä 9,5
Rico ei reagoinut muiden ohjaajien maahan käskyihin. Omalla vuorolla meni ekasta alas ja muisti laittaa pään jalkojen väliin. Ainoo miinus että meni taas makaamaan niin että toinen jalka on kropan alla :/ Oli kuitenkin pysynyt suorassa eikä mennyt lonkkaasentoon niin ku usein sillon kun menee huonosti makaamaan. Kerran tai kaks oli kuulemma nostanut päätään rauhallisesti, josta puol pistettä pois.

Vapaana seuraaminen 7,5
Alko mun mielestä tosi hyvin, mutta välillä oli vähän löysä, ei ollut niin tarkkaavainen kun mitä viime aikoina on ollut. Luulen että johtu kuumuudesta. Suurin ylllätys oli, että 4 perusasentoa jäi tekemättä :O Tästä johtuen huonot pisteet. Muuten tuomarin mielestä hienoa katseltavaa. Nyt täytyy vihdoinkin ruveta palkkaamaan perusasennoista!

Idari 10
Tää me osataan :) Seuraamisessa ois ollu ehkä vireen kannalta parannettavaa, mutta muuten ihan mahtava.

Luoksetulo pysäytyksillä 7,5
Muuten hyvä, seisomiskäskyn annoin ehkä hitusen myöhään, oon niin huono arvioimaan koska on tötterön kohdalla. Maahanmenossa ei menny ekasta maahan mutta pysähty kyllä :O Koskaan aikasemmin ei oo ollu ongelmaa tässä.

Ruutu 7,5
En tiiä miks tästä tuli näin huonot pisteet (en kuunnellut tuomaria vaan keskityin koiraan ja sen palkkaamiseen ;) ) Meni hyvin merkille ja lähti ruutuun vauhdilla. Hiukan ehkä katteli sivulle ruutuun mennessä, mutta löysi hyvin. Pysäytyskäskyllä meni suoraan maahan, mutta annoin vielä maahan käskyn. Viimeksi treeneissä oli taas tätä ongelmaa että Rico heittäytyy suoraan maahan ja nyt taas. Täytyy treenata ennen seuraavia kisoja.

Ohjattu nouto 8
Hieno suoritus, pisteet tais lähteä siitä, että palautus on hitaampi ja Rico puri taas kapulaa tuodessaan mulle. Metri ennen mua hidasti tosi pahasti ja kesti ennen ku tuli sivulle.

Metallihyppynouto 8

Taas samaa ongelmaa ilmeni kun mitä ennen ollut, Rico empi hetken ennen kun otti metallin suuhun ja lähti tuomaan mulle. Muuten hyvä suoritus.

Tunnari 8
Kävi rauhassa kaikki läpi, oman kohdalla hiukan maisteli, mutta jatko rivin loppuun. Sitten tuli riviä takasin päin tutkien kaikki ja oman kohdalla otti sen suuhun ja lähti tuomaan mulle. Ei tuonu niin varmana ja puri kapulaa matkalla taas aika pahasti.

Kaukot 5
Meijän yks vahvimmista liikkeistä ja siitä näin huonot pisteet :S Ei mennyt ekasta käskystä maahan jätettäessä, jäi kuuntelemaan liikkuria ja ekan käskyn jälkeen oli ihan et häh puhuks sä mulle :D Vaihdot teki hyvin muuten paitsi toisiks viimisessä maasta seisomisessa ei noussut ekalla vaan uneksi jotain.

Kokonaispisteet 253,5 eli 2,5 pistettä vajaa ykköstulos!!!! Luokkavoittoon pisteet kuitenki riitti. Tää on niiin meijän tuuria, hiukanko harmitti, laskin vielä pisteet uudelleen, mutta valitettavasti ne oli laskettu oikeen. Paljosta ei tosiaan oo kiinni, jospa sitten kahden viikon päästä Huittisissa onnistuttaisiin. Siiihen asti koitetaan treenata ahkerasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti