sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Huittisten tokokisat, kakkosten linjalla jatketaan

Syvä huokaisu....Eipä ollut meidän päivä taaskaan tokokisoissa :/ Jälleen ajeltiin hakemaan kakkostulos, tällä kertaa hiukan huonommilla pisteillä kun mitä Tampereelta. Rico ei ollut tänäänkään sellasessa vireessä mitä siltä toivoisin, mutta teki liikkeet paremmin ja innokkaammin mitä tampereen helteessä.

Paikallaan istuminen: 10
Taas olin ihan varma, että Rico menee maahan kun se oli ihan löysä ja haukotteli kun jätin sen istumaan. Kun tultiin piilosta, Rico istuu kuitenkin tosi hyvässä ryhdissä tarkkaavaisena, en käsitä :D Ei kuulemma vilkuillut suuntaan tai toiseen.

Paikallaanmakuu 4 min. : 10

Rico meni taas huonoon asentoon maaten, tassu kropan alle, eikä siis siihen asentoon kun sen haluaisin. Piilosta tullessa Rico makasi pää ylhäällä ja oli suoristanut tassunsa, tuomari ei tästä kuitenkaan ihme kyllä rokottanut.

Vapaana seuraaminen: 8,5
Vire oli ihan kadoksissa, seurasi kyllä mutta kaipaisin intensiivisempää tekemistä. Tällä kertaa perusasennot tuli myös tehtyä, yhden kerran meinasi jäädä tekemättä, mutta istu loppujen lopuks. Aika paljon jätätti, josta tuomari otti pisteitä :/

Idari: 9,5
Tässäkin seuraamisessa petrattavaa vireen suhteen, muuten tosi hieno. Makuussa meni hiukan huonoon asentoon ja käänty mua vastaan, mitä ei oo ennen tehnyt. Maahanmenoissa pitäs olla tarkkana että menis kunnon asentoon.

Luoksetulo: 5,5
Ihan sikana otti pisteitä vaikka ei mun mielestä tehty pahoja virheitä. Hiukan Rico nyki ennen tule käskyä, mutta ei pahasti ollenkaan. Seisominen meni vähän pitkäks ku Rico lähti tosi kovaa mua kohti tulemaan. Nyt maahanmenokin onnistu, mut loppuosa sivulle oli kuulemma liian hidas.

Ruutu: 9
Olin ihan varma, että tää meni nollille kun lähin kävelemään kohti ruutua. Rico lähti ruutuun kauheella vauhdilla ja pysäyttäminen tietty oli tän takia vähän vaikeeta. Rico meni ihan ruudun takareunaan, jäi seisomaan ekasta ja vasta käskystä maahan. Hiukan kuulemma nyki ennen sivulle kutsua, josta puol pistettä. Tuli hyvin seuraamaan.

Ohjattu nouto: 7
Pisteet lähti siitä, että Rico tosi pahasti puri kapulaa palautuksessa :S Muuten tosi onnistunut ja vauhdikas. Palautuksen pureskeluun ja nopeuteen on nyt pakko puuttua, tyhmää menettää pisteitä tämmösestä.

Metalli hyppynouto: 10
Siis vau, eka kymppi metallista! :D eikä mitään kommenttia siitä, että koira näyttää hapanta naamaa tuodessaan kapulaa. Nyt Rico kyllä teki hyvin, otti nopeesti kapulan ja toi mulle hyvällä vauhdilla. Ihanaa, että tää sujuu nykyään :)

Tunnari: 0
Mä olin ihan varma, että Ricolla on oikee kapula ja kehusin sitä kauhian hyväks kunnes tuomari ilmotti, että ei se tällä kertaa niin kovin hyvä ollu ku se oikea on liikkurilla kädessä. Hiukanko kirosin :S Rico teki tosi itsevarmana liikkeen ja näytti olevan ihan varma siitä, että hänellä on oikee kapula :( nyt ku jälkeenpäin mietin ni taisin taas liian vähän "hajustaa" tikkua, annoin liian nopeesti sen liikkurille. En siis huolestu ollenkaan. Tunnarissa pitää kyllä opettaa tikun pureskelu kans pois vihdoinki.

Kaukot: 8
Muuten hyvät, mutta meni taas ihan vimpulaan maahan alussa ja jouduin antamaan yhden lisäkäskyn puolessa välissä. Kaikki muut vaihdot hyviä, mutta taas sama juttu ku Tampereella, että maasta seisomaan ei noussut ekalla? en käsitä, mikä tää juttu on, kaukot on ollu meijän yks vahva liike.

Yhteispisteet 245 ja sijotus 4.


Nyt sitte koitetaan treenata vähän ahkerammin ennen piirimestaruuskisoja, jotka on jo kahden viikon päästä. Onneks keskiviikkona on pääsykokeet ja voi taas täysillä keskittyä koirien kanssa treenaamiseen ;)
Kiitos Emmille matkaseurasta ja Jonnalle siitä et uskotte meihin :D
Kisoissa nähtiin pitkästä aikaa myös Hugo, jota oli ihan pakko käydä moikkaamassa :) Huupi on ihana oma hölmö ittensä vieläkin ja sai paljon rapsutuksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti