torstai 13. toukokuuta 2010

Helatorstai kisat ATT:llä


Ei hajuakaan mitä varten helatorstai on pyhä, mutta väliäkös tuolla kun on töistä vapaata ja pääse agilitykisoihin :D Tänään oli siis vuorossa kolme starttia ATT:n hallissa. Hyvää harjoitusta karsintoja varten matolla kisaaminen, vaikka onneks matto ei meille oo tuottanu ongelmia.
Eka rata vaikutti ihmeen helpolta, koko rata suht. suoraa koiran kanssa yhdessä menemistä, mitään kummempia ohjauskikkoja ei tarvinnu osata. Alun pyöriminen meni yllättävän hyvin, olin varma että kolmonen menee pitkäks niin ku monella muullakin, mutta toisin kävi. Käskytin Ricoa tiukkaan ja ajoissa ni suoritus oli aika täydellinen. Muurin jarrutus hyvä, Rico maltto mahtavasti kuunnella vaikka tultiin aika lujaa tilanteeseen. Muurin jälkeinen hyppy meni vähän pitkäks. Loppurata mun mielestä sujuvasti. Tuloksena nolla ja kolmossija :)
http://www.youtube.com/watch?v=a4Dz27V9D3Y
Toka rata alko kans tosi sujuvasti ja kerranki maltoin vaatia kunnon kontaktin A:lla! Hyvä minä, piste mulle. Rico tulikin aika reippaasti alas ja jäi hyvin kontaktille :) Hyppy 11. oli tarkotus tehdä saksalaisena, mutta olin ihan väärässä paikassa kun lähetin Ricon takaakiertoon ja tein hätäratkasuna sylkkärin. Sylkkäri meni yllättävänki sujuvasti vaikken ollu sitä suunnitellu :) Kepeillä Rico oli mun mielestä taas ihmeen hidas :S en tiiä tuntuuko se vaan siltä vai onko se oikeesti hidastunu... pitää treenata vauhtia ja lisää intoa niille. Vaikka pelkään mitä siitä seuraa :D Keppejen jälkeen mokasin kun lähetin Ricon takaakiertoon ja otin sen jälkeen vastakkaisella vastaan liian pitkään enkä lähettäny seuraavalle hypylle. Rico tuli siis ohi hypystä ja kielto rapsahti. Korjattiin ja jatkettiin matkaa. Puomin alastulon maltoin tehdä kans kunnolla, enkä antanu Ricon tulla läpi. Jes. Radalta tuloksena siis 5.
http://www.youtube.com/watch?v=fa1Fo6Oqt6k
Kolmos rataa kun rakennettiin oli kaikilla hauskaa ja meinasin itekin heittää hanskat tiskiin. Sen verran mielenkiintosen radan oli Mujunen päättänyt meille tehdä. Ei radassa sinäänsä mitään vaikeeta, kaikki radathan on suoritettavissa, mut se on toinen asia kuin kauniin näköstä meno on :D Mä ite mokasin alussa taas A:n kontaktilla, en malttanu odottaa että Rico tulee alas. Jarrutus putkella 4 ihan ok, mutta parempaankin pystytään. Lämmittelyssä tehtiin muutama toisto ja Rico teki tosi hyvin, mut kisa on aina kisa. Kasihypyn jarrutus hiukan myöhässä. Olin päättänyt, että ehdin loppuun tekemään valssin hypyn 14? jälkeen ja koitin saada siksi Ricon lähtemään kauempaa 10. hypylle. Rico kuitenkin sujahti alun putkeen kun en ollu tarkkana :) Tehtiin rata loppuun, mutta en sitten ehtiny tekemään valssia ja tyydyin takaaleikkaukseen. Putkijarrutus lopussa myös hiukan hakusessa, mutta vaikea oli kohtakin, tullaan lujaa ja takana on hyppy jota ei suoritetakaan. Tuloksena siis hyl.
http://www.youtube.com/watch?v=xdW8UiA3NwU

Pieniä virheitä taas molemmilla radoilla, on se pienestä kiinni agilityssä. Sehän tässä lajissa niin koukuttavaa onkin :)

Huomenna suunnataan Tampereelle tokoilemaan :) Tulossa kiireinen päivä kun saa lähteä heti töitten jälkeen ajelemaan, jotta ollaan ajoissa perillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti