sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Tokon piirimestaruudet 12.6.


Kuvaaja: Sirpa Saari
Eilen oli Salossa Varsinais-Suomen piirimestaruuskisat tokon osalta ja käytiin siellä kisailemassa. Tavoitteena ei ollut menestyä piirimestaruuksissa vaan tehdä hyvä suoritus ja toivoa, että se riittää ykköstulokseen. Näin ei kuitenkaan käynyt, ohjaajan hermot menivät liikkurin takia, joka käskytti armeijameiningillä. Ricon keskittyminen oli tosi huonoa, tuijotti vähän väliä liikkuria ja unohti mitä ollaan tekemässä. Lisäksi ilma oli aivan kamala, älyttömän kova kylmä viima, joka sai kehänauhat lipattamaan jne. Ei siis jäänyt kovin hyvä mieli ja seuraavaksi tokoillaan joskus syksyllä, siihen asti keskitytään agilityyn, joka on paljon kivempaa molempien mielestä :)

Paikallaan istuminen: 0
Rico oli ihan pihalla, kun jätettiin koirat riviin, ei keskittynyt yhtään :/ Jo piiloon mennessä näin, että Rico oli ihan vinossa ja haisteli maata. Ei siis ollut yllätys, että 2 minuutin jälkeen oli mennyt maahan. Kuulemma oli ensin noussut seisomaan?, haistellu ja menny maahan sen jälkeen. Kummallista, en käsitä.

Paikallaanmakuu: 10
Istumisen jälkeen hiukan pääsi jyvälle, että mitä ollaan tekemässä ja odotti hienosti omaa maahanmeno käskyä. Ei maannut pää alhaalla niin ku pitäis, mutta oli muuten rauhallinen.

Vapaana seuraaminen: 7,5
Rico hukku moneen kertaan käännöksissä kun jäi kattomaan liikkuria ja jouduin odottelemaan. Seurasi kyllä, mutta vire oli ihan olematon :/ Seuraamiskaavio oli tosi haastava mun mielestä myös.

Idari: 7,5
Liikkuri käskytti aivan liian myöhään pysähdykset ja siinä vaiheessa olin jo melkeen sanonut käskyt joka kerta. Istumisessa menin sit ihan sekasin, annoin huonon käskyn kun liikkuri sekoili ja olin ihan varma ettei istunut. Kun olin päässy seuraavalle neliön sivulle annoin toisen käskyn, jolloin Rico oli jo ehtiny istua. Jäi siis aluksi seisomaan eli näin oikeen, mutta oli hitaasti istahtanu kumminki alas.

Luoksetulo: 8
Mun mielestä muuten tosi hyvä, maasta sivulle on vähän hitaampi eikä tullu kunnolla sivulle asti vaan jäi vinoon. Pysäytykset hyvät.

Ruutu: 9,5
Täydellinen :) Hiukan ehkä arpo merkille menoa ja en ollut ihan varma tiesikö missä ruutu on ennen kun annoin lähetyskäskyn. Ruutu löyty kumminki hienosti ja Rico jäi ensin seisomaan niin ku kuuluukin :)

Ohjattu nouto: 6
Muuten tosi hyvä ja vauhdikas, mutta palautuksessa puree kapulaa taas :S Nyt kävi kans niin, että Rico metriä ennen mua pysähty melkeen paikalleen ja tuli viiveellä mun sivulle. Tooosi outoa.

Metallinouto hypyllä: 8,5
Kelpo suoritus :) Hiukan nopeemmin olisi tällä kertaa voinu ottaa kapulan suuhun.

Tunnari: 5
Nuuski rauhassa, otti oman suuhun ja pudotti, tarkisti loput ja palas oman luo. Lähti varmana tuomaan mulle, mutta puree taas niin pirusti!! Mikä neuvoksi kun ei treeneissä pure ollenkaan, ärsyttävää. Pitää lavastaa kisatilanne. Tuomari halusi oikeen nähä missä kunnossa tikku on :D

Kaukot: 9,5
Hienot :)) Nyt ei jumittanu seisomaan nousua niin ku parissa viime kisassa.

Yhteispisteet 231,5 ja taas kakkostulos :D Miksei kakkostuloksilla voi valioitua, niitä meillä olis jo aika monta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti