lauantai 12. maaliskuuta 2011

Turussa kisaamassa

Pakko oli taas päästä Suomessa käymään, jotta pääsee kisaamaan. Kun on tottunut kisaamaan kahden viikon välein niin on aika totuttelemista tähän uuteen opiskelija elämään ja elämään Ruotsissa, jossa kisat on tolkuttoman kaukana. Ja kun vielä puuttuis arvokisoja varten voittonolla ja tupla. Ne kun on vielä ainoat tulokset, jotka pitää olla Suomesta, joten ei auta vaikka Ruotsissakin pääsis kisaamaan.
Tänään startattiin siis Tsaulla kolme kisaa.

Eka rata oli onnistunut, ei täydellinen, mutta hyvä rata. Jäin esim. A:lle vedättämään Ricoa, jotta tulee lujaa alas ja olin aika myöhässä pussin jälkeen. Onnistuin kumminki saamaan Ricon oikeille esteille ilman mitään suurempia ongelmia, hiukan pitkäksi meni kohti putkea tilanteessa jossa sinne ei pitäny mennä. Tuloksena nolla ja sijoitus kolmas.

Toka rata ei sekään ollut täysin onnistunut, olin vähän hukassa radalla välillä. Rata olisi ollut muuten puhdas, mutta saatiin kontaktivirheitä ja siis kaksin kappalein :O A:n alastulo oli täysin mun vika, juoksin kattomatta/sanomatta mitään pussin taakse ottamaan vastaan kun tiesin että sinne on kiire ja Rico ilmeisesti loikkasi kontaktin tai ei ainakaan ottanut sitä tuomarin mielestä. Itse en siis nähnyt mitä siellä tapahtui. Toinen kontaktivirhe puomin ylöstulolta. Mietin hiukan, että mitenköhän mahtaa osua kun kahdella radalla peräkkäin tultiin kovalla vauhdilla suoraan puomille. Sillon on joskus käynyt niin ettei osu kontaktille, mutta harvinaista kumminkin. En nyt vielä kuitenkaan tee tästä ongelmaa, ehkä koitan muistaa tällasissa tilanteissa esimerkiksi rikkoa askelrytmin niin että osuis kontaktille, mutta muuten en rupee vielä erikseen opettamaan.

Kolmas rata ja se miksi tulokseksi tuli hylly jäi pimentoon, en tiiä mistä se tuli enkä ehtinyt tuomarilta kysyä jälkeenpäin. Jäin alussa vähän pällistelemään että tuleeko yhden hypyn yli minkä taakse tein persjätön ja sen takia jäin jälkeen suoralla. Mutkaputken jälkeen oli muuri sellasessa kulmassa että koira joutuu hyppäämään sen vinoon, en ehtinyt juuri alun varmistelun takia kunnolla auttamaan Ricoa parempaan hyppykulmaan muurille, joten hyppäsi muurin toista tolppaa päin ja kaato sen kokonaan. Hieman myöhemmin olin myöhässä edelleen niistosta ja valu pitkäksi keppejä kohti, mut ei menny niille. En siis tiedä mistä hylly tuli loppujen lopuksi. Lapussa luki 5 ja K ja sen jälkeen hyl. No väliäkö tuolla, virheitä tuli kuitenkin.

Näyttää kyllä siltä että meidän yks nolla kolmesta kirous vaan jatkuu eikä sille näy loppua. Kaikenkaikkiaan meno on tosi hyvää ja on kiva mennä Ricon kanssa, mutta viiminen silaus puuttuu. Ja siis multa, ei Ricolta. Mun pitäs olla pikkasen tarkempi ja toisaalta auttaa enemmän ja toisaalta luottaa paremmin että kyllä se osaa.

Seuraavaksi kisataan varmaan vasta pääsiäisenä kun on reilun viikon loma koulusta. Sillon tosin on maajoukkueleirikin, mutta toivon mukaan ehditään myös kisaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti