maanantai 5. huhtikuuta 2010

Ei niin hallittua menoa :D

Eilen oli aika toivoton olo kisoista lähtiessä, mikään ei tuntunu onnistuvan tällä kertaa. Onneksi hyvin nukutun yön jälkeen maailma näytti taas paljon paremmalta kun oma ihana pieni bc oli käpertynyt kainaloon. Eilen oli pitkän tauon (2vko) jälkeen agilitykisat, tällä kertaa ATT:llä. Kisat oli niin isot, että maksien eka rataantutustuminen oli vasta klo 17. Oli kummallista mennä kisoihin niin myöhään kun on tottunut lähtemään kukonlaulun aikaan ajelemaan kisoihin.. Kisafiilis oli siis hiukan hukassa. Eka rata selvitettiin suht kunnialla, tosin virheitä ropisi 20. Tällä radalla ohjaus oli kuitenkin melkeen koko ajan päällä ja olin suht tiukkana. Virheet muutamasta riman pudotuksesta (eka rima johtu omasta käsien laskusta, viiminen kun en enää ohjannut kunnolla). Lisäksi kielto putkelta kun olin saksalaisen jälkeen suoraan putken suun edessä ja ohjausvalinta ehkä siihen kohtaan muutenkin huono. Viimisestä vitosesta ei oo hajuakaan mistä tuli. Tokalla radalla ralliteltiin putkista miljoonaa ulos. Joka putken jälkeen kaaaauhea kaarros kun poika tykitti täysillä huolimatta mun jarrutusyrityksistä, jotka tosin oli aika olemattomia. Puomin jälkeen oli kiva juoksu suora, jolla oli suora putki ja pituus ja sen jälkeen hyppy joka piti mennä takakautta. Moni koitti juosta kilpaa koiran kanssa tönäsemään koiran takaakiertoon aika huonolla onnistumisprosentilla. Ite päätin juosta toista puolta ja tehdä samalle hypylle poispäinkäännöksen. Sain tuplalähetyksellä Ricon irtoomaan puomin jälkeiselle hypylle (oon tosi huono näissä, pitäis treenata) ja ehdin hyvissä ajoin tekemään poispäinkäännöstä, mut Rico tulikin pituuden ohi kun en ohjannut kunnolla. Pyörimisen tuloksena hylky.
Viiminen rata loppu ennen kun ehti alkaakaan, päästiin 5-6 estettä jonka jälkeen mentiin pois. Rataantutustumisessa katoin että koira tulee helposti 3B hypyn ohi jos jään ottamaan koiraa vastaan 3A hypyn siivekkeen kohdalle, mutta en keksinyt muutakaan kun 2 ja 3A hypyn välillä oli niin pitkä matka. Rico siis tuli 3B hypyn ohi, korjattiin ja jatkettiin matkaa. 6 putken jälkeen käänty väärään suuntaan ja lopulta meni putkeen kun oli tarkoitus mennä A:lle.
Treenataan siis putkijarrutuksia ja kontakti-putki yhdistelmiä. Matolle olis hyvä kans päästä treenaamaan välillä karsintoja ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti