torstai 29. huhtikuuta 2010

Hulinaa!

Koko viikko on ollut yhtä pää kolmantena jalkana juoksemista, hetkeksikään ei oo ehtiny rauhottua kun on monta rautaa tulessa samaan aikaan. Jotain ollaan treenattu joka päivä, paitsi tänään kun käytiin Tanjalla tarkastuttamassa kisa- ja yleiskunto. Poitsu oli hyvässä kunnossa :)
Viikko alotettiin maanantain tokoryhmän treeneillä. Otettiin toisen ryhmän kanssa yhdessä heti alkuun paikallaanolot, eka istuminen ja sit makuu. Istuminen oli ihan ok, hiukan oli havaittavissa levottomuutta, kun mentiin vähän niin ku lennosta paikallaanoloon enkä ehtinyt valmistelemaan Ricoa mitenkään. Avitin kurkkimalla muutamaan kertaan piilosta, jolloin asento parempi. Paikkamakuussa ei mennyt ekasta maahan (johtu varmaankin myös huonosta valmistelusta), pysy kuitenkin hyvin pää maassa, yhden kerran tais nostaa mutta palautti aika nopeesti maahan. Ei ennakointia sivulletulossa. Paikallaanolojen lisäksi tehtiin pari toistoa tunnaria, molemmat kerrat tosi onnistuneita, Rico otti varmana oman ja lähti tuomaan reippaasti mulle. Ekalla kerralla puri hiukan tikkua, mutta toisella parempi kun annoin pidä käskyn. Tokalla otti hiukan ehkä liianki itsevarmasti oman tarkistamatta muita. Seuraamista ja jääviä treenattiin hiukan ja samoin ruudun paikkaa. Nyt täytyy koittaa ite raahautua useemmin tokoilemaan kun saatiin kaks koepaikkaa toukokuulle! Jospa vaikka saatais eka ykköstulos :)

Agilityä ollaan tehty hiukan joka päivä, maanantaina tarkotuksena oli tehdä vaan kontakteja mutta opeteltiinki Jonnan kanssa tuplasylkkäriä. Muuten ihan ok suorituksia, mutta Rico sais hypätä paremmin ja mun pitäs opetella tämmönen mystinen kuvio.
Tiistaina mentiinki sitten ottamaan uudestaan tuplasylkkäriä ja kontakteja vauhtitreeneillä samalla reissulla kun kävin kouluttamassa kaveria :) Kontaktit hyvät ja uusi ohjauskuviokin suju jo paremmin.
Keskiviikkona oli tarkotus taas käydä tekemässä vaan kontaktit ja kisata Cindyn kanssa epiksissä. En kuitenkaan malttanu olla ilmottamatta myös Ricoa ja käytiin siis tekemässä avoimen rata läpijuoksu kontakteilla. Monet kauhisteli, että miks juoksutan läpi, mutta pysyn toistaiseksi ainakin suunnitelmassani. Cindy pääsi kanssa pitkästä aikaa tosiaan kisailemaan ja teki hienon radan lukuunottamatta kieltovirhettä kepeiltä. Ängin ilmeisesti ite hiukan liian lähelle keppejä sohlaamaan. Muuten tyttö oli kovin reipas, mutta ei hän enää niin lujaa kulje kun nuoruusvuosina :)
Loppuviikko vietetään vappuhulinoissa ja valmistaudutaan sunnuntain vappukisoihin Tsaukkilassa :) Tiedossa on haastavia ratoja kun Heino on tuomarina, jaiks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti