lauantai 17. huhtikuuta 2010

Kouluttajien koulutus eka päivä

Treenit on tällä viikolla jäänyt aika vähälle kun maanantaina yllättäin tulin tosi kipeeks ja makasin seuraavat 2 päivää kotona. Ilmeisesti ruokamyrkytys Heseltä, sen verran kummallinen tauti oli. Joku vihje vissiin, että pitäs jättää roskaruuan syöminen ;)
Mutta asiaan... Tänään oli seuran kouluttajille suunnattu agilitykoulutuksen eka päivä, kouluttajana Tero Strömberg. Treeni piti sisällään 27 esteen radan, joka oli kivan sujuva, mutta tiukkana sai silti olla muutamassa kohdassa. Selviydyttiin tosi hyvin vaikka ei kertaakaan saatu suoritettua rataa nollana läpi, mutta melkeen. Alussa oli kaks hyppyä peräkkäin ja kolmas rinnalla, olin tosi yllättyny että Rico jarrutti hienosti vaikka otin etäisyyttä 2 hyppyyn. A-putki kohta mentiin joka kerta oikein sille esteelle kummalle oli tarkotuskin, Jes! Keppien jälkeen menin tekemään ns. pakkovalssia 8. hypyn taakse, mutta ajotuksen kanssa oli välillä jostain syystä ongelmia ja Rico kielsi hypyn pariin otteeseen. Hypylle 14 tein takaaleikkauksen, tarkotuksena kääntää koira kohti 15. hyppyä, mutta takana oli pussi ja muutamaan kertaan poitsu kaahasi suoraan sinne. Hyvä huomio oli että pitää oikeesti kiinnittää huomiota mihin suuntaan oma yläkroppa osottaa vaikka jalat vie toiseen suuntaan. Kun rintamasuunta oli kohti seuraavaa estettä ei ollut ongelmia. Tuntuu perusasialta, mutta kumminki välillä jää huomaamatta. Kun pussi oikeesti suoritettiin oli sen jälkeiselle esteelle, muurille aika pitkä matka ja muuri oli hiukan sivummalla. Rico siis ei huomannut muuria ollenkaan (ja mä oletin et se on ilman muuta selvää että mennään sinne kun muita esteitäkään ei lähellä ollu) vaan bongas about 10 metrin päästä hallin seinustalta kepit ja oli sinkoomassa sinne joka kerta :D Pitäs varmaan jättää keppien haku leikit väliin, mä kun aina testailen kuinka kaukaata Rico lähtee pujottelemaan ;) Kun loppujen lopuksi sain Ricon muurille ottamalla haltuun vastakkaisella ni eikös hän lukenu sen poispäinkäännöksenä ja syöksyny taas kohti keppejä :D :D Mä en voinu muuta ku nauraa, ihana hölmö :D Lopulta päädyttiin siis tekemään oikeen vekki pussin jälkeen ni sit suju hyvin. Lopun välistävetosylkkärissä Rico maltto ekalla kerralla tulla aika hyvin käteen ennen kun käänty ympäri, treenistä tuottaa tulosta selvästi :)

Aijuu treenattiin siis perjantaina hiukan tekniikkaa, just Oreniuksen kurssilla ollutta kohtaa missä Rico ei malttanu sylkkärissä tulla tarpeeks lähelle kiinni. Toimi hyvin kun palkkasin paljon. Lisäks jatkettiin käy-käskyn opettamista nyt semmosessa tilanteessa että hyppy on ns. poikittain vastassa.

Huomenna jatketaan Teron opissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti