keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Kotitoko ja axatreenit

Eilen treenattiin tokoa sisätiloissa kun en viitsinyt lähteä ulos asti kuraselle kentälle ;) Rico teki tunnarin muutamaan kertaan, eka hieno ei koskenut muita ja otti varmasti oman, suora palkka. Toisella kerralla lähti ilmeisesti vähän liian suurilla kierroksilla tikuille ja maisteli kaikki vieraita kapuloita jotka oli rivissä ennen omaa, huomautin asiasta pyytämällä Ricon pois. Toistolla teki tosi hienosti töitä ja toi itsevarmana oman! Pitäisköhän jatkossakin pyytää Rico heti pois jos alkaa maistelemaan vieraita tikkuja, ennen oon antanu vaan jatkaa ja oottanu et tuo oman. Sit tehtiin kakeja, Rico on musta niin ilmiömäisen hyvä näissä, tekee tosi asenteella kaikki vaihdot mut silti ei saada koskaan hyviä pisteitä tästä kisoista. Eikä Rico mun mielestä liiku eteen tai taakse, tiedä sit mikä on tuomareitten mielestä vikana. Lopuksi paikallaan istumista uudella palkkausmenetelmällä, jonka tarkoituksena on saada Rico olemaan tarkkaavaisempana istumisessa jotta ei lösähdä maahan niin helposti. Tehtiin ihan lyhyitä istumisia ja yks pidempi.
Cindy on myös kotiutunu juoksujen aikaiselta evakko reissultaan ja hän sai tehdä sivulletuloja ja lyhyttä seuraamista. Periaatteessa osaa mut ei kumminkaan... Kontakti on se mikä mättää ja Cindylle on sitä vaikea ruveta tossa iässä opettamaan. Lisäks Cindyn kanssa vaan pelleiltiin ryömimisleikillä ym.

Tänään käytiin tekemässä tekniikkatreeniä Tsaukkilassa. Suunnitelmana oli tehdä paaaaljon putkijarrutuksia Ricon kanssa sunnuntain kisoista johtuen ja lisäks putki-kontakti treeniä. Putkijarrutukset ei tahtonu sujua niin hyvin kun oisin toivonut, jarruttaa kyllä mutta valuu liian kauas silti. Kun vaihdoin käskytyksen suhinaan toimi mun mielestä paremmin, joka oli aika yllättävää. Täytyy testata uudestaan perjantaina tai myöhemmin. Putki-kontakti treeniä tehtiin aluksi ihan helpoista kulmista, joka suju hyvin ei epäonnistumisia. Vaikeutettiin treeniä siten että oikein koitin ohjata Ricon putkeen ja huusin samalla kiipee tarkoituksena mennä kontaktille. Ekalla kerralla meni putkeen mutta toistolla korjasi ja meni kontaktille. Loput toistot onnituneita :)
Cindy sai kans tehdä agilityä pitkästä aikaa ja oli ihan huumassa. Ensimmäiset puomin alastuloharjotukset meni aika lennokkasti, neiti koitti kovin tarjota oikeeta paikkaa mut ku vauhti ja innostus oli niin kova ettei tahtonut millään osua kohdilleen :D Kunhan suurin energia oli purettu suju kontaktitreeni oikein mallikkaasti, Cindy tekee tosi näyttävän puomin kontaktin treenitilanteessa ja oikein kiihdyttää välillä laskevalla osuudella. Samanlaiset kun saisi vielä Ricolle.. Cindy teki myös putkijarrutuksia, jossa hän oli oikein taitava ja maltto hyvin jarruttaa mitä ei ennen oo oikein tehnyt. Lisäksi muistuteltiin mieleen takanaleikkauksia kun ne on Cindyltä ollu vähän hukassa välillä. Cindy oli niin pätevä että lupasin sille että hän pääsee Tsaun vappukisoihin ainakin yhteen kisaan <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti