lauantai 20. maaliskuuta 2010

Ei se nyt kovin huonosti mennyt :)

Ricon kartturi ei ollut Tsaun agilitykisoissa ihan parhaassa iskussa kun takana oli risteily, mutta kaikesta huolimatta selviydyttiin päivästä ihan kunnialla. Ensimmäinen rata oli helppo eikä sisältänyt mitään kummempia tekniikka kohtia ja päästiinkin se sujuvasti läpi. Toisiks viimisenä esteenä oli kepit, jätin Ricon yksin pujottelemaan ja juoksin vaan eteenpäin, mutta sit kenttä loppuskin kesken ja viimisen hypyn jälkeen jouduin pysähtymään just ku Rico oli hyppäämässä viimistä hyppyä ja totta kai sen rima tuli alas. Tyhmä ja laiska ohjaaja. Tulos 5, sijoitus 3.

Tokalla radalla oli hankala alku, joka ei oikeen onnistunu niin ku olin suunnitellu. Taas tuli todettua, että vetäminen ei toimi Ricolle vaan aina pitää keksiä toinen vaihtoehto sille. Toinen vaihtoehto oli olemassa, mutta tein väärän valinnan. Loppurata meni vähän pelleilyks. Kepeillä Rico päästi elämänsä ensimmäistä kertaa ääntä agilityradalla kun otin etumatkaa sen verran, että ehdin tekemään persjätön!! Aika kummallista, oikeen säikähdin että loukkasko koira kun se huusi pujotellessaan. Tulos hyl.
Kolmas rata, hyppyrata oli aika erikoinen, tiukkoja paikkoja oli aika paljon etenkin lopussa oli kuvio johon en keksiny mitään todella varmaa ja sujuvaa ohjausta. Rico kumminkin oli niin mahtava, että piti rimat ylhäällä vaikka olin sen tiellä ja ohjaus huono. Lopun kuviokin tehtiin yllättävän lyhyillä kaarroksilla ja kisasta irtosi luokkavoitto ja toinen hyppyserti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti