tiistai 23. maaliskuuta 2010

Treenit Riinan ja Piikun kanssa

Lähettiin Riinan kanssa hetken mielijohteesta hallille aksailemaan kun on moneen kertaan ollu tarkotus mennä yhdessä mut aikataulut ei oo sopinu yhteen. Opastin Riinaa ja Piikua ensin poispäinkäännösten treenaamisessa ja tehtiin Ricon sen jälkeen kanssa sama treeni muutamaan kertaan. Piiku ja Riina oli oikein taitavia pitkän sairasloman jälkeen :) Heistä tuutte kuulemaan vielä!

Rico teki lauantain kisoissa B-radalla ollutta alkua, johon en kisoissa keksinyt mitään hyvää ohjausta. Nyt eri vaihtoehtoja löytyi useampi, kaikki toimi hyvin, mutta paras oli ihmisnuoli-poispäinkäännös versio. Luulen, että tämä toimisi myös kisatilanteessa yhtä hyvin. Treenatessa saatiin onnnistumaan myös vekki-takaakierto tyylillä ihmeen hyvin, mikä kisoissa ei oikeen toiminu niin ku olin suunnitellu. Lisäksi jatkettiin käy-käskyn treenaamista. Rico oli jo oikein pätevä :)

Riinan avustuksella treenattiin myös tokon paikallaanmakuun erilliskäskytyksiä viikonlopun kisoja silmällä pitäen. Alku oli nyt tosi hyvä, ei mennyt kertaakaan Riinan käskystä maahan. Loppuosa on haastavampi, mutta sujui jo paljon paljon paremmin kun viimeksi. Treenataan vielä lisää ennen kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti