lauantai 13. maaliskuuta 2010

Omat tokotreenit 13.3.

Saatiin Ricon kanssa paikka Helsingin tokokokeesta 28.3. ja inspiroiduttiin treenaamaan ihan kahden kesken kotikentällä. Tai no itse asiassa treenattiin loppujen lopuksi parkkipaikalla kun toinen "meidän" kentistä on jäädytetty ja toisella johon oli tarkoitus mennä oli niin syvä hanki ettei treenaamisesta olis tullu mitään.
Alotettiin ruudulla, koska sitä Rico rakastaa. Treenattiin oikeeta paikkaa ja ruudussa maassa pysymistä erillisinä treeneinä. Nyt Rico ei edes meinaa ennakoida sivulle tuloa, kun tätä on treenattu paljon. Saa nähä miten kisatilanteessa käy varastaako liikkurin käskystä mun sivulle.
Tunnari tehtiin kerran maustetuilla kapuloilla, toimi tosi hyvin. Ainoo miinus, että Rico hiukan pureskelee omaa tikkuaan tuodessaan sitä mulle. Yksittäin treenattuna ei pure, on siis ilmeisesti edelleen hiukan epävarma.
Pitkästä aikaa tehtiin myös pelkkää sivulle tuloa super palkalla, jotta Rico tulisi nopeammin ja innostuneemmin sivulle. Täytyy muistaa jatkossakin näinkin yksinkertainen treeni.
Lopuksi vielä jääviä liikkeitä Julian neuvojen mukaan. Rico on kyllä viisas kuuntelee hyvin mitä sanon ja tekee sen mukaan. Hiukan pitää hioa vielä sitä, että Rico ei aina automaattisesti lähde liikkeelle kun kävelen ohi.
Kaiken kaikkiaan tosi hyvät treenit, molemmilla oli kivaa ja saatiin hyvää häiriötä pikkulapsista, jotka ihmetteli meidän touhuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti